The World's Largest Public Domain Media Search Engine
Koersfiets Scott, Annemiek van Vleuten, 2020 - detailopname stuur bovenaanzicht (R0629 - collectie KOERS. Museum van de Wielersport)

Similar

Koersfiets Scott, Annemiek van Vleuten, 2020 - detailopname stuur bovenaanzicht (R0629 - collectie KOERS. Museum van de Wielersport)

description

Summary

Nederlands: algemene beschrijving: Koersfiets van het merk Scott, gebruikt door de Nederlandse wielrenster Annemiek van Vleuten van de ploeg Mitchelton-Scott tijdens het wielerseizoen 2020. Op deze fiets won ze onder meer de Omloop Het Nieuwsblad en de Strade Bianche.
De fiets heeft een donker lakwerk dat voorzien is van reflecterende letters met de merknaam Scott. De fiets is op de voorvork en zitbuis voorzien van de regenboogkleuren, verwijzend naar de titel als wereldkampioene wielrennen op de weg 2019. Op de onderbuis is onderaan een opschrift voorzien met daarin het cijfer 105, verwijzend naar de solo van 105km tijdens dat wereldkampioenschap. Op de bovenbuis staat op een achtergrond van regenboogkleuren een molen, een tulp, een klomp en de bijnaam Vleuty afgebeeld. materiaalbeschrijving: Gepersonaliseerde koersfiets voor dames van het merk Scott en type Addict RC7. Het kader heeft een framemaat small en een gepersonaliseerd donker lakwerk met reflecterende zilverkleurige elementen. Het kader is van carbon, net als de wielen. De wielen tellen 24 spaken.

De fiets is uitgerust met een Shimano Dura Ace Di2-groep. Hij heeft een elektronisch versnellingssysteem en telt 2 x 11 versnellingen. In de beugels van het stuur zijn links en rechts bijkomende schakelpunten aangebracht. De kabels zijn in het frame ingewerkt. De fiets is uitgerust met schijfremmen. Op het zadel en het frame zijn aan de linkerkant sporen van een val te zien.

date_range

Date

2020
create

Source

KOERS. Museum van de Wielersport
copyright

Copyright info

public domain

Explore more

incorrect use of template relative location
incorrect use of template relative location